Bona acollida de la prova pilot del bus a demanda corporatiu entre Barcelona i Sant Cugat

24/12/2020 – Tina Forest Illas /

La prova pilot del bus a demanda corporatiu entre Barcelona i Sant Cugat ha tingut molt bona acollida per part dels usuaris. Aquests l’han puntuat amb un 4,8 sobre 5, i n’han valorat aspectes com la puntualitat, comoditat, la funcionalitat de l’aplicatiu i les reserves virtuals.

Aquest bus ha connectat, durant els mesos d’octubre i novembre, la ciutat de Barcelona amb 8 empreses del Parc d’Activitats Can Sant Joan. El vehicle ha efectuat parades en diferents llocs de Barclona, com per exemple plaça Espanya o l’Estació de Sants, i ha deixat els usuaris directament a les seves respectives empreses del municipi santcugatenc.

Publicitat

Aquest canvi d’hàbits, la substitució del vehicle privat pel transport públic, ha permès estalviar 158 tn de CO2.

José Gallardo, regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport: “L’objectiu d’aquesta prova pilot és incentivar la mobilitat sostenible i segura, apostant perquè totes aquelles persones que agafen el cotxe per anar a treballar passin a ser usuaris del transport públic i el vegin com una alternativa viable i competitiva al vehicle privat”

Davant la bona acollida que ha tingut la iniciativa, ara els seus impulsors volen treballar per donar-li continuïtat i que aquesta es consolidi, amb nous horaris, noves rutes i altres modalitats de transport sostenible.

Publicitat

Marc Figuls, responsable del projecte de Factual Consulting: “Davant dels resultats obtinguts, estem treballant per poder donar continuïtat al servei, incorporant més rutes, més horaris i altres modes de transport sostenible”

Feu un comentari