Boehringer comença la fase 2 d’una teràpia per a pacients greus de covid-19

05/11/2020 – Redacció /

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, instal·lada a Sant Cugat, ha començat la fase 2 d’una teràpia dirigida per a pacients greus de covid-19.

L’assaig avaluarà un compost nou, el primer en la seva classe, destinat a persones hospitalitzades amb infecció per covid que pateixin complicacions respiratòries greus. Les opcions de tractament d’aquest tipus de pacients, actualment són molt limitades. Aquest nou tractament podria ajudar entre el 67-85% dels pacients amb COVID-19 ingressats en unitats de vigilància intensiva que pateixen síndrome de dificultat respiratòria aguda. Aquest tractament podria reduir la necessitat de ventilació mecànica i possiblement salvar vides.
L’inici d’aquest assaig de fase II és part dels esforços continus de la internacional amb seu santcugatenca Boehringer Ingelheim per accelerar el descobriment i desenvolupament de medicaments per a pacients amb COVID-19. La inscripció per aquest estudi ja està oberta i s’espera que en formin part 40 centres d’estudi de vuit nacionalitats.

Publicitat

Feu un comentari