Ballada solidària per La Marató a Sant Cugat

28/12/2020 – Tina Forest Illas /

Després que el dia 20 de desembre es recaptessin 10.305.819 euros per La Marató, a Sant Cugat han seguit les activitats solidàries, per seguir ampliant encara més la xifra final dels fons recaptats que es donaran a la investigació per la covid-19.

És el cas de la ballada solidària de cultura popular d’arrel catalana que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la plaça de l’U d’Octubre. L’ha organitzat la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, i ha funcionat per taquilla inversa o donatiu.

Publicitat

A la ballada hi han participat diverses entitats de Sant Cugat, que no s’han volgut perdre aquesta cita solidària. Han començat els Bastoners a les 10:30h del matí, i l’han seguit els Caparrots, els Diables, l’Esbart, els Geganters, el Grup Mediterrània i Sardanistes. Els encarregats de tancar l’acte han estat els Trabucaires, que han actuat a les 13:45h del migdia.

La ballada solidària forma part del programa Fem Nadal, que ha programat fins a 300 activitats a Sant Cugat per aquestes festes nadalenques.

Publicitat

Feu un comentari