Arriba la segona edició del congrés Women Evolution08/10/2020 – Tina Forest Illas /

Avui ha arrencat la segona edició del Women Evolution, un congrés dedicat a la dona directiva i empresaria. S’ha dut a terme a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS, de Sant Cugat. El We Hybrid Health & Leadership for Women (We Hybrid) és un esdeveniment nascut per generar noves oportunitats i reactivar el lideratge femení en els àmbits de la Salut, el Benestar Emocional i l’Activitat Professional. Va dirigit a la dona directiva, empresaria, professional i emprenedora.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha estat l’encarregada d’inaugurar el congrés, juntament amb Candela Calle, Directora General de l’Institut Oncològic de Catalunya ICO i Directora de Salut del Comitè Científic de Women Evolution.

El congrés s’ha hagut d’adaptar a la situació generada per la pandèmia, de manera que ha tingut un format híbrid: s’ha pogut seguir tant presencialment com per streaming. A més, s’ha comptat amb totes les mesures sanitàries establertes per poder-se realitzar amb la màxima seguretat.

Programació

El congrés ha comptat amb una programació enfocada cap a set sectors professionals diferents:

Publicitat


 • Comunicació i Transformació Social  
 • Governabilitat i Visió Estratègica de Negoci
 • Salut i Benestar  
 • Motivació i Positivisme
 • Tècniques de Mediació de Conflictes en l’àmbit empresarial
 • Gestió de les Emocions  
 • Emprenedoria Femenina: casos d’èxit i treball en xarxa per a la recuperació empresarial

S’ha comptat amb les ponències de diferents professionals dels àmbits de la tecnologia, el lideratge, els negocis i la salut, com per exemple: Eugenia Bieto, directora d’Esade Women Initiative, Albert Sáez, director El Periódico de  Catalunya, Mar Alarcón, fundadora de SocialCar i vicepresidenta del Comitè Executiu Foment  del Treball Nacional, Oscar Torres, B2B Management Program Director ESADE, Argelia García,  experta en Gestió Econòmica Inteligent i Socia Directora ToGrowfy, Montse Purtí, advocada i  mediadora experta en ADR, Negociació i Conflictes a l’Empresa, Dr. Ramon Aurell,  ginecòleg i Director Unitat Reproducció Assistida Quirón Barcelona, Dra. Natalia Juan Serra,  especialista en Medicina Interna en el Centro Médico Teknon, Marta Plana, directiva del FC.  Barcelona, secretària de la Junta Directiva i responsable del Barça Innovation Hub, Elena Vila,  tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç Aj. Sant Cugat del Vallès, Luis Soldevila, consultor, formador d’habilitats directives, speaker de motivació,  Dr. Ramon Vila-Rovira, cirurgià Plàstic i fundador de Institut Vila-Rovira, Elvira Bisbe,  vicepresidenta 1ª Colegi Oficial Medicina Catalunya, Antoni Calvo, psicòleg, Director Fundació Galatea, Beatriz de Vicente, directora de Netmentora Catalunya, Nuria Basi, biòloga i Presidenta Basi Group, presidenta, Grup7, Sra. Talía Bonmatí, CEO Dinbeat, entre d’altres.

We Leadership Awards 2020

Les nominades als We Leadership Awards 2020, un premi que s’atorga a dones referents en sectors professionals amb l’objectiu de posar en valor el seu talent i lideratge femení, són:

 • Sra. Carme Torras, professora i investigadora a l’Institut de Robòtica CSIC/UOC 
 • Sra. Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà.
 • Sra. Eva Blanco, directora de Relacions Públiques de HP, presidenta de la HP Barcelona Women Network. 
 • Sra. Anna Blasco, exdirectora d’Atenció Ciutadana de l’ICO L’Hospitalet

Premi d’Honor del Jurat: Sra. Anna Mercadé, directora ODEE Cambra de Comerç de Barcelona, presidenta del Lobby Lideratge Femení 50 a 50, Creu Sant Jordi 2020 Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari