Arriba la segona edició de la iniciativa un xec descompte de 20 € per família per gastar al comerç local

30/09/2021 – Redacció

A partir d’aquest divendres 1 d’octubre, i fins al 31 d’octubre, es podran bescanviar els 15.000 vals de descompte de 20 euros que l’Ajuntament ha finançat amb l’objectiu de revitalitzar el comerç de proximitat que encara pateix els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

D’aquesta manera el consistori destina 300.000 euros de pressupost a aquesta iniciativa que enguany arriba a la segona edició.

Publicitat

Els vals de descompte es podran bescanviar entre l’1 i el 31 d’octubre en prop de 100 establiments adherits, tant de restauració com de moda, llar, tecnologia, esports, cultura i salut.

La tinenta d’alcaldia de comerç, Elena Vila, durant la presentació dels vals

Publicitat

Com funciona aquest xec descompte?

Es podrà activar un val per família a través de l’app ‘Gràcies. Compra a Sant Cugat’ i només el podrà utilitzar un sol membre de cadascuna de les unitats familiars empadronades a Sant Cugat a data 10 de setembre de 2021.

A més el val equival al 50% de cada compra, és a dir, per descomptar 20 euros cal fer una compra mínima de 40 euros, per descomptar 15 euros, una compra mínima de 30 euros. Tot i això no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d’un establiment, fins que s’esgotin els 20 euros.

A partir de l’1 d’octubre, es faran atencions personalitzades a la carpa instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons i al taulell de l’ajuntament per resoldre els dubtes i assessorar aquelles persones que vulguin fer ús del vals.