Arrenca la segona edició del ‘Take Off’, el programa formatiu per impulsar l’emprenedoria femenina

04/10/2021 – Redacció

Sant Cugat ha donat el tret de sortida una nova edició del ‘TAKE OFF, un programa formatiu per impulsar l’emprenedoria femenina que va néixer el 2020 de la mà de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat. El programa ha estat organitzat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu impulsar aquells projectes empresarials de la ciutat amb lideratge femení, a través de l’acompanyament i treball col·laboratiu.

La tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, durant la presentació de la segona edició del ‘Take Off’

En aquesta segona edició, 16 dones emprenedores tindran l’oportunitat de desenvolupar els 16 projectes empresarials seleccionats pel seu potencial de creixement. Aquestes iniciatives han estat seleccionades entre les 32 candidatures rebudes en la convocatòria.

Publicitat

Durant dos mesos les participants podran impulsar el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on rebran suport, acompanyament i formació, crearan sinergies i networking i compartiran inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

El programa, que és gratuït, vol aprofitar els beneficis del treball en xarxa i l’intercanvi d’experiències per estimular la creativitat i la generació d’idees, i millorar les habilitats emprenedores de les participants. Es tracta d’un itinerari formatiu, fet a mida i semi-presencial, guiat per expertes en les àrees a treballar, també dones.

Publicitat

.