Arrenca la campanya solidària “Un nen, una joguina” de Càritas

10/12/2020 – Tina Forest Illas /

Càritas Sant Cugat ha posat en marxa la campanya solidària de Nadal “Un nen, una joguina”, juntament amb els joves de la Parròquia Sant Pere d’Octavià. L’objectiu de la campanya és ajudar als Reis d’Orient a que cap nen es quedi sense joguina.

Durant tot el mes de desembre es poden comprar joguines i llibres amb un descompte a diversos establiments de la ciutat, que s’entregaran als responsables de la campanya. A partir del dia 21 també es podran portar joguines noves a la Casa Abacial.

Publicitat

Una altra activitat solidària vinculada a la campanya serà el concert solidari que tindrà lloc el proper 23 de desembre a l’església, de la mà del grup December 32. L’entrada del concert serà una joguina nova o un donatiu.

Els organitzadors de la campanya calculen que enguany se’n podran beneficiar més de 240 famílies  vulnerables.

A més d’aquesta campanya solidària, des de Càritas Sant Cugat també es farà una recollida d’aliments per als més necessitats en diferents supermercats del municipi, així com en les misses dominicals del cap de setmana.

Publicitat

Programació de Nadal adaptada

La Parròquia Sant Pere d’Octavià també ha adaptat la seva programació de Nadal a la situació de pandèmia, de manera que algunes de les misses es retransmetran telemàticament a través a YouTube i Televisió Sant Cugat, perquè tothom la pugui seguir. És el cas de les misses del Pollet i la Missa de Reis.

Feu un comentari