Arran arrenca un tros de tanca de l’antic golf de can Sant Joan i la CUP demana aturar la seva reobertura

05/05/2021 – Redacció /

Arran Sant Cugat i la CUP han denunciat que Incasòl, organisme públic propietari dels terrenys, vol crear un nou camp de golf a l’espai de l’antic golf de can Sant Joan. Arran han volgut manifestar-se contra “qualsevol intent de privatització de la terra” arrencant un tros de la tanca que actualment es troba a la zona de l’antic camp de golf per deixar-la davant de la conselleria de Territori del santcugatenc Damià Calvet, i que gestiona Incasòl. A la vegada reivindiquen que es tracta d’un espai pels veïns i veïnes de Sant Cugat i Rubí. Una acció que han penjat a Twitter.

Per la seva part la CUP Sant Cugat ha enviat un comunicat lamentant que l’Incasòl, titular dels terrenys, manté el pla de fer un nou golf recuperant, així, activitats privatives i gens sostenibles en un espai de titularitat pública“. La formació recorda que “a finals del mandat anterior, mitjançant l’aprovació d’una moció a proposta de la CUP al plenari, l’Ajuntament de Sant Cugat es va comprometre a reconvertir l’antic golf de Can Sant Joan en un gran parc interurbà amb usos de tot tipus, des del lleure i l’oci lliures i públics fins activitats agroecològiques i de preservació de l’espai.

Les últimes notícies que tenim són que l’Incasòl preveu fer un camp de golf, potser no tan gran com l’anterior, però sí una part. Davant l’experiència fallida a nivell econòmic del camp de Golf de Can sant Joan i de l’actual emergència climàtica actual, defensem que aquest tot aquest espai públic es converteixi en un gran parc urbà entre Rubí i sant Cugat, amb espai dedicat també a l’agricultura ecològica” ha manifestat David Pina de la Comissió del Clima de la CUP Sant Cugat a TV Sant Cugat.

cup-golf-santjoan-santcugat
Foto d’AUP Rubí del camp de golf de Can Sant Joan

Incasòl ha explicat a TV Sant Cugat que actualment estan en converses amb els ajuntaments.

Publicitat

Feu un comentari