Aquest Nadal ha mort un santcugatenc a les carreteres catalanes

07/01/2020 – REDACCIÓ /

El Servei Català de Trànsit ha informat que el passat diumenge hi va haver una víctima mortal a les carreteres catalanes.  Va tenir lloc el diumenge cap a les 9.39 hores, quan un turisme va sortir de la via a l’AP-7 al Vendrell. En aquest accident va morir el veí de Sant Cugat de 74 anys V.B.P i va resultar ferida lleu la passatgera davantera, que va ser traslladada a l’hospital del Vendrell.

ap7-vendrell-mort-santcugat
Fotografia de Google Maps del Punt km.217 de l’AP-7 on va tenir lloc l’accident mortal

Aquesta víctima mortal és la tercera que hi ha hagut durant període de Nadal del 20 de desembre al 6 de gener. En aquests dies tres persones han perdut la vida a les carreteres catalanes en tres accidents de trànsit diferents.

Publicitat

El primer va ser el dia 26 de desembre a la C-17 a la Garriga, el segon el 31 de desembre a l’N-II a Martorell i el tercer va ser el veí de Sant Cugat que va morir aquest diumenge 5 de gener, a l’AP-7 al Vendrell.

Segons el balanç de trànsit, enguany han disminuït les víctimes mortals respecte al període anterior 2019-2020, ja que l’any anterior hi va haver quatre morts en quatre accidents, del 21 de desembre al 6 de gener.

Publicitat

Feu un comentari