A poques hores del concert del 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat26/11/2020 – Tina Forest Illas /

El concert del 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat se celebrarà aquest divendres 27 de novembre al Teatre-Auditori a les 20h del vespre.

Finalment el concert es farà de manera presencial, donat que les últimes mesures de la Generalitat han permès reobrir els equipaments culturals al públic. Tot i així, els organitzadors també retransmetran el concert via streaming, en exclusiva pels socis de l’orquestra, davant la possibilitat que algú no s’hi pugui desplaçar.

Abans de començar, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat projectarà un vídeo que repassarà el seu recorregut al llarg d’aquests 30 anys, i també nomenarà presidenta honorífica a l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla.

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretarà tot un seguit de peces de diferents èpoques, passant pel barroc, classicisme i romanticisme fins a la música contemporània, i ho farà amb obres d’autors tan coneguts com Monteverdi, Bach, Haydn, Verdi i Borgunyó.

Publicitat

Taula Tercer Sector


També s’estrenarà l’obra “Carpe Diem”, per coral i orquestra, que el seu compositor, Salvador Brotons, ha dedicat a la formació santcugatenca pel seu 30è aniversari. En l’actuació hi participaran el Cor Infantil de Sant Cugat i el Cor Aglepta.

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat va començar el 1990 amb una orquestra de cambra, i al llarg dels anys ha anat buscant noves formes d’expressivitat fins a convertir-se en la formació simfònica que és a dia d’avui, 30 anys després del seu naixement.

Deixa un comentari