8a edició del Concurs de Pessebres de l’Ateneu

16/12/2020 – Tina Forest Illas /

Les inscripcions per participar a la 8a edició del Concurs de Pessebres de l’Ateneu ja estan obertes. Aquest any, a causa de la covid-19, es canviarà una mica la dinàmica del concurs: enlloc de fer que el jurat accedeixi a les cases dels participants, s’haurà d’enviar una fotografia o vídeo dels respectius pessebres perquè els puguin valorar.

D’aquesta manera es minimitzaran els riscos de contagi i es durà a terme el concurs de la manera més segura possible.

Publicitat

Categories

Hi ha diverses categories per participar al concurs:

  • Popular o tradicional: per construir-lo es poden fer servir elements naturals: suro, molsa, escorça, pedres, sorra…
  • Artístic: els elements de construcció poden ser: guix, cartó, porexpan, poliestiré, fusta…
  • Innovador: s’hi inclouran aquells pessebres construïts amb materials reciclats, plastilina, etc. i tots aquells pessebres que no es puguin incloure en les altres categories.
  • Col·lectiu: categoria pensada pels pessebres construïts des de col·lectius, entitats, escoles i/o comerços.
  • Infantil i/o juvenil: el jurat valorarà el millor pessebre presentat per nens i nenes de Sant Cugat amb un premi especial patrocinat per Òmnium Sant Cugat.

A partir del 22 de desembre també es podrà descarregar a la web de l’Ateneu el mapa dels pessebres que estaran exposats als vidres i portalades del nucli antic de la ciutat.

Tots aquells que vulguin participar a la 8a edició del Concurs de Pessebres de l’Ateneu tenen temps per inscriure’s fins el 31 de desembre. Els guanyadors s’anunciaran el dia 12 de gener.

Publicitat

Feu un comentari