30è aniversari de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, el 27 de novembre al Teatre-Auditori

09/11/2020 – Tina Forest Illas /

El concert del 30è aniversari de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat se celebrarà el proper 27 de novembre al Teatre-Auditori a les 20h del vespre.

Des de la formació han manifestat la seva intenció de celebrar-lo en aquesta data adaptant-se a les restriccions que hi hagi. Això implica que, si es pot fer amb públic, es tirarà endavant, però en cas que no pugui ser presencial, passarà a fer-se en format virtual

Publicitat

En aquest cas, es retransmetrà en directe per streaming i serà exclusiu pels espectadors que hagin comprat l’entrada.

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat farà un recorregut per la música de diferents èpoques, passant pel barroc, classicisme i romanticisme fins a la música contemporània, i ho farà amb obres d’autors tan coneguts com Monteverdi, Bach, Haydn, Verdi i Borgunyó.

També s’estrenarà l’obra “Carpe Diem”, per coral i orquestra, que el seu compositor, Salvador Brotons, ha dedicat a la formació santcugatenca pel seu 30è aniversari. En l’actuació hi participaran el Cor Infantil de Sant Cugat i el Cor Aglepta.

Publicitat

Abans que comenci el concert, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat nomenarà presidenta honorífica a l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla.

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat va començar el 1990 amb una orquestra de cambra, i al llarg dels anys ha anat buscant noves formes d’expressivitat fins a convertir-se en la formació simfònica que és a dia d’avui, 30 anys després del seu naixement.

Feu un comentari