263 infants es beneficien de la campanya “Un nen, una joguina”

07/01/2021 – Tina Forest Illas /

La campanya “Un nen, una joguina” ha repartit un centenar de llibres i 750 joguines a 263 infants, de les famílies que ho van sol·licitar a través de Càritas Sant Cugat i els Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa conjunta de Càritas Sant Cugat i els joves de la Parròquia Sant Pere d’Octavià ja fa més de 40 anys que dura, i en aquesta edició marcada per la covid-19 han seguit treballant perquè cap infant de Sant Cugat es quedés sense joguina durant la nit de reis.

Publicitat

Els santcugatencs i santcugatenques han tingut l’oportunitat de fer aportacions o donatius per a la campanya des del dia 1 de desembre, i durant aquestes festes una trentena de voluntaris s’ha encarregat de recollir els regals i preparar-los per entregar-ho a les famílies sol·licitants, que s’han acostat a recollir les joguines a la Casa Abacial.

A la campanya també s’hi han implicat la cantant Aloma Riera amb un concert solidari, i diverses entitats de la ciutat, així com els diferents establiments comercials col·laboradors.

Publicitat

Feu un comentari