25N: Sant Cugat commemora el Dia Internacional contra les violències masclistes

18/11/2020 – Tina Forest Illas /

La ciutat de Sant Cugat commemora el 25N, el Dia Internacional contra les violències masclistes, amb un programa d’activitats sota el lema “El masclisme mata: barrem-li el pas!”

Un programa d’activitats que té per objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància d’eradicar aquesta xacra social i lluitar contra la societat patriarcal establerta.

Publicitat

Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat: “Cal prendre consciència col·lectiva: les violències masclistes no són un problema privat, sinó que formen part de l’esfera pública i, per tant, ens interpel·len a totes i a tots. Per això cal continuar  treballant en la sensibilització i en la prevenció, oferint eines i instruments que ens permetin identificar-les i abordar-les, amb l’objectiu final de la seva absoluta eliminació”.

Diferents entitats del municipi participaran en aquests actes amb alguna proposta. Un exemple és l’exposició “Silencis. Les filles del masclisme”, de Susana Malagon, que es podrà veure a la Casa de Cultura fins el 4 de desembre.

Campanya “Aquí dins hi posem les violències masclistes”

A més del programa d’activitats, també s’ha engegat una campanya amb el lema “Aquí dins hi posem les violències masclistes”. Aquesta ha consistit en vinilar 13 vehicles de recollida d’escombraries que durant uns quants dies circularan per la ciutat. Aquesta campanya pretén augmentar l’impacte del missatge de rebuig absolut cap a les violències masclistes.

Publicitat

Feu un comentari