Sergi Barnils visita l’exposició Casademont Le Vieux de Canals Galeria d’Art

05/10/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous l’artista Sergi Barnils va fer una visita comentada de l’exposició Casademont Le Vieux de Canals Galeria d’Art. Una mostra de quadres que es podrà veure fins el proper 30 de novembre al seu local del carrer Orient.

Publicitat

Aquesta mostra vol ser un reconeixement als anys que Francesc d’Asís Casademont va viure i pintar a Sant Cugat amb 15 peces de la col·lecció familiar.

Casademont és un dels artistes que formen part de la història de l’art del segle XX a Sant Cugat, doncs durant més de 20 anys va viure en aquesta ciutat, on es va vincular molt amb el món cultural i artístic. També és un dels artistes catalans destacats del segle passat i entre les moltes distincions que li han estat concedides, destaca la Creu de Sant Jordi.

Durant l’època santcugatenca, l’obra de Casademont va estar dominada per les formes geomètriques i cubistitzants.

Publicitat

Casademont té una obra molt personal de paleta austera i molt rica en matisos, reflectint el paisatge, en el seu sentit més ampli.

El seu caràcter vital el va dur a molts indrets del món, vivint temporades a llocs que han quedat bellament expressats en el conjunt de la seva obra.

Feu un comentari