Premi Goya als millors efectes especials per In Extremis Film Services

04/02/2019 – REDACCIÓ /

Fa una setmana guanyaven el premi als millors efectes visuals i aquest cap de setmana han tornat a estar guardonats a la 33a edició dels Premis Goya pel seu treball a “Superlópez”. Es tracta d’un nou reconeixement a la feina de l’empresa vallesana In Extremis Film Services, on volem descatar la feina del santcugatenc Sergi Subirà com a coordinador, coach i coreògraf de dobles d’acció.

premi-goya
Font: Instagram de @inextremisfilmservices

El Premi Goya als Millors Efectes Especials el van recollir Lluís Rivera, director i fundador de In Extremis Film Services, i Laura Pedro per l’empresa El Ranchito, per la seva feina a la pel·lícula “Superlópez” de Javier Ruiz Caldera.

Publicitat

També s’ha de destacar que In Extremis Films, també estava nominada en la mateixa categoria per la seva feina en dos altres films: a “La Sombra de la Ley” i “Durante la tormenta”. Un exemple de la bona feina que està realitzant aquesta empresa que amb gairebé vuit anys al sector dels efectes especials ja acumula quatre premis Gaudí i dos Goyas. I no només treballen a cinema, televisió o publicitat, també han creat la seva pròpia escola d’especialistes.

Feu un comentari