Site icon TV SantCugat.cat

El Teatre-Auditori tanca la temporada dels 25 anys amb més de 130.000 espectadors i presenta ja la propera

15/07/2019 – REDACCIÓ /

El Teatre-Auditori Sant Cugat ha finalitzat la temporada 2018/19 amb un total de 131.331 espectadors.

Fotografia d’arxiu de l’ajuntament

D’aquests, 71.919 han gaudit de la programació estable, 12.408 dels festivals de referència (Petits Camaleons, Festival Nacional de Poesia i Sant Cugat Fantàstic) i 24.791 de la programació Off. Pel que fa als espectacles de la programació educativa, s’ha registrat una assistència de 22.213 participants i espectadors als diferents programes d’Escoles a Escena, Cantània, El Petit Liceu, Tots Dansen, la Cantata de Sant Cugat i Scrooge, entre d’altres.

Publicitat

La temporada estable ha ofert 83 espectacles amb un total de 107 funcions, sense comptar el Festival Petits Camaleons, amb un índex d’ocupació del 85%.

El Teatre-Auditori Sant Cugat tancarà la seva temporada número 25 amb el concert excepcional de Diana Krall que actuarà el diumenge 21 de juliol, a les 20.30 h.

Durant aquesta temporada la programació del Teatre-Auditori ha ofert un ampli ventall d’espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, òpera, musicals, poesia, circ, humor i màgia. De les 107 funcions ofertes, 17 eren familiars, i per gènere, 19 de música amplificada i 15 de clàssica, 27 de teatre, 5 de màgia, 5 d’humor, 11 de dansa, 3 d’òpera i 5 d’altres tipologies com la poesia i el circ, més els concerts del Festival Petits Camaleons amb més de cent concerts de música en directe en un únic cap de setmana.

Publicitat

Programació setembre 2019 a gener 2020

El passat dimarts al vespre va tenir lloc la presentació de la propera temporada 2019/20 en un acte obert al públic. “Una temporada”, va dir l’alcaldessa Mireia Ingla, “en què destaca la qualitat i varietat de tots els espectacles”. Andrea Motis, Els Pets, Lizz Wright, Sweet California, David Guapo, Sau 30, Joan Dausà i el Triple de Beethoven amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, són algunes de les propostes del Teatre-Auditori. Ja es poden comprar les entrades de forma anticipada.

L’acte va comptar amb les actuacions de David Guapo i la Banda de Sau, entre d’altres. Abans de començar l’espectacle també es va presentar una maqueta que el santcugatenc Jordi Roca ha fet del Teatre-Auditori amb motiu del 25è aniversari de l’equipament.

Abonaments i venda general d’entrades

Al setembre, el Teatre-Auditori farà la tradicional venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada: a partir del 4 de setembre per als abonats i a partir del 12 de setembre la venda general.

Exit mobile version