El Teatre-Auditori, Premi Enderrock 201907/02/2019 – REDACCIÓ /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat rebrà un Premi Enderrock 2019 el proper 28 de febrer. Ho van anunciar els organitzadors ahir en una roda de premsa celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

teatre-auditori-santcugat_premienderrock_2019

Els premis de la revista especialitzada en música catalana, Enderrock, reconeixeran els 25 anys de bona feina que s’han fet al Teatre-Auditori des de la seva fundació l’any 1993. Els organitzadors n’han destacat “la voluntat d’oferir a la ciutat de Sant Cugat del Vallès una oferta cultural estable i de qualitat” i el “model exemplar de gestió i programació” sota la direcció de Pep Tugues.

N’han remarcat els 140.000 espectadors anuals de mitjana que ha fidelitzat l’equipament amb una oferta variada de circ, teatre, dansa, poesia, màgia, òpera, clàssica i música amplificada.

Publicitat


Han recordat també que el Teatre-Auditori és pioner en l’impuls del festival de música per a tota la família, Petits Camaleons.

El 28 de febrer els responsables de l’èxit del Teatre-Auditori rebran un Premi Enderrock 2019 a l’auditori de Girona a les nou del vespre com és habitual.

 

 

 

 

Deixa un comentari