El festival St.Q Black homenatja al desaparegut Marc Serrano

06/07/2019 – REDACCIÓ /

El festival St.Q Black realitzarà finalment l’Urban Clash al parc de les dones de la Floresta aquest dissabte 6 de juliol, després de cancel·lar-l’ho per pluja el passat 24 de maig. I ho farà per retre homenatge a Marc Serrano, conegut també com a Aka Lacra1.

El festival dedicarà a partir d’ara aquesta jornada al Raper, Grafiter i productor Marc Serrano Aka Lacra1, que havia format part d’aquesta activitat com a cantant, pintor o dins l’organització com a tècnic de so.

Publicitat

En aquesta nova data s’amplien les hores i trobem algun canvi de cartell en motius de les agendes dels artistes. Com a novetats trobarem la formació local Bad Mp3 amb Feo1 del Gremio i el també conegut Dj florestà Dj.Rambla.

Les activitats començaran a partir de les 12.00 del migdia amb un mural dedicat al desaparegut artista i la selecció a partir de les 15.00 de l’organitzador Riki Undersounds. Al llarg del dia hi trobarem artistes com el Noi de Tona, Sr.Chen, Lil Russia, Poor Tramit o Spxxn P entre d’altres.

La jornada acabarà a l’1 de la nit amb l’actuació del resident Pulmon Beatbox.

Publicitat

Segons podem llegir a la revista de juny de Sant Cugat Magazine, Marc Serrano va morir el passat 12 de juny en un accident de trànsit a l’edat de 29 anys.

Feu un comentari