Ciutadans Sant Cugat proposa un segell “Covid-free”, entre altres mesures, per fer un desconfinament més segur

24/05/2020 – REDACCIÓ /

La formació política Ciutadans Sant Cugat ha presentat a l’Ajuntament quatre mesures a les comissions especials de la COVID-19 per fer un desconfinament més segur a la ciutat. Una d’aquestes és un segell “Covid-free” per als bars i restaurants que compleixen amb uns mínims de seguretat sanitària.

ciutadans-escola-concertada-santcugat
Fotografia d’arxiu dels tres regidors de Ciutadans Sant Cugat a l’Ajuntament

Si s’apliqués aquesta mesura, l’Ajuntament de Sant Cugat concretaria un protocol a partir de les indicacions i suggeriments del Ministeri de Sanitat per distingir als locals que compleixen la normativa amb un segell de seguretat que la formació taronja ha anomenat “Covid Free”.

Ciutadans també proposa impulsar un pla de cartells i senyals espacials a la via pública que recordin la importància de respectar la distància de seguretat.

La tercera mesura que suggereix la formació taronja és crear un registre d’ofertes voluntàries de béns i subministres que depengui de l’Ajuntament que faciliti l’intercanvi de béns entre els veïns de Sant Cugat.

Per últim, Ciutadans Sant Cugat promou un pressupost específic per comprar equips de desinfecció que facilitin descontaminar pavellons i instal·lacions públiques. Un equipament que es podria cedir a les entitats i establiments que ho demanin.

Aquestes quatre mesures ajudarien a la tornada a la normalitat d’una forma segura, segons ha manifestat la formació local de Ciutadans.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar