Canals Galeria d’ArtCanals Galeria d’Art és la primera galeria de la ciutat de SANT CUGAT DEL VALLÈS, Barcelona, creada per Josep Canals el 1973.Des d’un principi s’ha dedicat a la promoció de l’art d’avantguarda i a defensar els interessos de la modernitat, des d’aquesta ciutat del sud d’Europa.A les seves programacions hi figuren nombrosos artistes de reconegut prestigi tant nacionals com internacionals, així com artistes emergents, sorgits en els últims anys.

CANALS-GALERIA D’ART també produeix cada dos anys el certamen artístic BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀ, exposició itinerant per Catalunya, que en cada edició dona a conèixer artistes joves. Canals ha assistit i assisteix a nombroses fires internacionals i promou l’art a nivell nacional i internacional.  

La galeria està situada a poca distància del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com a monument nacional dels segles XII i XIII.

El mes de febrer de l’any 2017 tanca la galeria del carrer de la Creu i passa a desenvolupar-se tota la seva activitat a la nova ubicació del carrer Orient, domicili particular del galerista, convertint d’aquesta manera la casa particular en el primer museu-galeria de la ciutat de Sant Cugat.


CANALS ART

Carrer Orient, 24

Sant Cugat – Barcelona

T. 936 754 902
M. 607 253 998

Horari galeria: de dimecres a divendres de 17 a 20 h.

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

08172 Sant Cugat del Vallès

 


LLOC WEB

https://youtu.be/SWt9A0j80B4

Deixa un comentari