Viu la Nit de Halloween a Casa Fuster-Masia Sant Cugat!

28/10/2019 – REDACCIÓ /

El 31 d’octubre Casa Fuster-Masia Sant Cugat celebrarà la nit de Halloween més completa amb espectacles, balls per families i un menú ambientat en la nit més terrorífica de l’any.

casa-fuster-masia-santcugatUn dels salons de Casa Fuster Masia Sant Cugat

El restaurant de Sant Cugat ofereix un espectacle de màgia i jocs, un espectacle musical ambientat en la pel·lícula d’animació “Coco”, un ball per a nens i famílies i un menú especial de Halloween. Tot això només per 40 euros per comensal.

El Menú especial Halloween per adults inclou un Pica-Pica complet amb torradeta de pernil ibèric i croquetes, entre d’altres i dos primers a escollir (ravioli de gamba o amanida de contrastos de temporada) i tres segons (timbal tebi de bacallà confitat, broqueta de filet mignon  a la brasa sobre parmentier de moniato i castanyes confitades o melós de porc ibèric). Per postres, hi ha Carrot Cake, Figues Confitades a l’estil Iaio Fuster amb gelat de castanya i Frappe de magrana amb caviar de mandarina i hac de menta. Tot això maridat amb vins Calinda (Verdejo) o Viña Eguia (D.O. Rioja Crianza) i Cava Maspericot (Brut Nature).

Aquesta oferta exclusiva de Casa Fuster-Masia Sant Cugat inclou a més un menú infantil per 20 euros.

Casa Fuster-Masia Sant Cugat forma part des de l’estiu d’un gran grup de restauració que ja compta amb dos restaurants a la ciutat de Sabadell, Casa Fuster Original i Casa Fuster Centre.

nit-halloween-casa-fuster

Feu un comentari