Unes 300 persones caminen pel Càncer de Mama a la marxa de l’AECC

25/10/2021 – Redacció

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, unes 300 persones van caminar aquest dissabte en una marxa solidària organitzada per la delegació local de l’Associació espanyola Contra el Càncer. Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa que va començar el 2019 i que no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia.

Caminada pel Dia Mundial del Càncer de Mama 2021

Els participants a la marxa, d’entre els quals hi havia l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i diversos regidors de l’Ajuntament van sortir de la plaça d’Octavià al matí i van fer un recorregut suau pel centre de Sant Cugat de 5 quilòmetres. Tots amb una samarreta rosa reivindicativa.

Publicitat

Aquesta iniciativa va servir per visibilitzar la malaltia i per aconseguir fons econòmics per la lluita contra el Càncer. Uns diners necessaris per assistir als malalts més enllà dels serveis rebuts en el sistema sanitari públic.

El Dia Mundial Contra el Càncer de Mama se celebra cada any el 19 d’octubre com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquest tumor, el més freqüent a les dones al món occidental.

Publicitat

.
.