Unes 2.000 persones es manifesten contra la sentència del procés a Sant Cugat segons Policia Local i els Mossos14/10/2019 – REDACCIÓ /

Milers de santcugatencs van omplir dilluns a la nit els carrers de la ciutat per a expressar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem. La policia local i els Mossos d’esquadra van estimar la participació en 2.000 persones, que van arrencar la seva marxa des de la plaça de la Vila fins a la plaça Lluís Millet.

L’acollida de la sentència ha estat especialment dura a la nostra ciutat, ja que el santcugatenc Raül Romeva ha rebut una de les condemnes més elevades, 12 anys de presó per sedició. Els Gausacs, colla de la que l’exconseller en forma part, van tenir un protagonisme especial durant les protestes.

Les protestes van començar aquell mateix matí poc després de fer-se pública la sentència. Sota l’empara del moviment social “Tsunami Democràtic i convocats pel CDR de la ciutat més d’un centenar de santcugatencs s’havien concentrat al matí davant de l’Ajuntament per protestar contra la sentència i van tallar el trànsit a la Rambla del Celler.

Publicitat

Roel Pizza


Al vespre, molts més santcugatencs es van unir a les protestes i la marxa en rebuig a la sentència del Procés va omplir els carrers de la ciutat. Una protesta multitudinària que va finalitzar davant la plaça de l’estació amb el cant dels Segadors.

Podeu veure a continuació fotografies de la manifestació:

 

Deixa un comentari