Un viaducte unirà l’A-2 i l’AP-7 al desembre del 2020

18/03/2019 – REDACCIÓ /

El mes de febrer passat es van reprendre les obres de l’enllaç de l’A2 i l’AP7. S’havien d’haver reprès l’estiu passat, segons va anunciar al maig del 2017 l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Finalment, no ha sigut fins el mes de febrer. Aquest dissabte El Periódico va anunciar que el desembre del 2020 s’acabarien les obres per enllaçar aquestes dues autopistes. Esperem que no n’hi hagi més ajornaments.

viaducte-a2-ap7
Vista aèria de l’AP7 i l’A2

La major part de les actuacions estan enllestides des de fa sis anys però falta completar la connexió, inclosa als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) el 2017.

Publicitat

La unió entre aquestes dues autopistes amb un viaducte de 850 metres té una importància cabdal per al  pel Baix Llobregat i el Vallès Occidental. De fet, a mitjans de març del 2017, els deu municipis, entre aquests Sant Cugat, més propers a aquest punt de connexió van signar un manifest conjunt exigint a Foment celeritat per reprendre les obres de l’enllaç, ja que els treballs sobre el terreny van començar el 2006 i a dia d’avui encara no han acabat.

Disposar d’aquest enllaç estalviaria un trajecte de 12 quilòmetres per carreteres comarcals per poder passar de l’AP7 a l’A2 i viceversa. Es calcula que cada dia passen per aquesta zona fins a 40.000 vehicles que fan aquest intercanvi entre l’autopista i l’autovia.

Publicitat

Feu un comentari