Un motorista, veí de Sant Cugat, perd la vida en un accident als Túnels de Vallvidrera

29/11/2019 – Josep Lluís Silva/

Un motorista, veí de Sant Cugat, ha mort aquest divendres a la tarda en xocar amb un turisme que hauria fet una maniobra prohibida als Túnels de Vallvidrera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En concret, l’incident s’ha produït a pocs metres del túnel que separa Barcelona de Les Planes, en el punt PK-5, dins el terme municipal de Barcelona.

Aquest accident ha provocat cues quilomètriques en els dos sentits de la marxa, ja que s’ha tallat un carril als dos sentits.

 

tunel-vallvidrera

Fotografia d’arxiu dels Túnels de Vallvidrera

Per causes que encara s’estan investigant, han col·lidit un turisme i una motocicleta. A conseqüència de la topada, ha mort el conductor de la moto. La víctima mortal és un home de 42 anys, D.M.N., veí de Sant Cugat. S’ha rebut l’avís a les 15.19 h.

Segons les primeres dades, el turisme hauria fet un canvi de sentit prohibit just abans d’entrar als Túnels en sentit Barcelona. És llavors quan la motocicleta, que circulava correctament en sentit nord, ha col·lidit amb el turisme.

Els Mossos han detingut la conductora del turisme per, segons informa El Periódico, “homicidi imprudent”. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de 3 km en els dos sentits. A les 20:14 la circulació ja està normalitzada.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Amb aquesta víctima, són 161 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Feu un comentari