Un dron avisa als santcugatencs que s’han de quedar a casa20/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha utilitzat aquest divendres al matí un dron per avisar als santcugatencs i santcugatenques que durant l’estat d’alarma s’han de quedar a casa i tan sols sortir per causes de força major i sempre justificades. De moment, segons fonts consistorials, patrullarà aquest divendres al matí però el govern local es podria plantejar utilitzar-lo altres dies i en altres situacions.


El dron sobrevola les zones del nucli antic i parcs, com per exemple el parc de la Pollancreda. Es tracta d’un aparell de l’empresa Mars Intelligence que ha cedit gratuïtament a l’Ajuntament.

Publicitat


A la vegada el consistori ha començat a desinfectar els carrers de la ciutat. El servei de neteja realitzarà a partir d’ara i cada dia treballs de desinfecció de carrers, mobiliari urbà, parades de bus, contenidors, entrades dels comerços oberts i qualsevol altre indret que sigui necessari.

Pla general del dron que ha sobrevolat la ciutat de Sant Cugat el divendres 20 de març per demanar als ciutadans que compleixin el confinament.


Deixa un comentari