Un centenar de persones es mobilitzen per demanar la pacificació de totes les escoles

(07/02/2022 – Redacció)   

Un centenar de persones, entre infants i adults, van manifestar-se davant de l’Ajuntament divendres a la tarda per reclamar la pacificació de totes les escoles de la ciutat. Durant l’anomenada ‘Revolta Escolar’, s’ha llegit el manifest, signat per les AFA de 8 escoles públiques de Sant Cugat, on celebren i donen suport a l’Ajuntament i les seves actuacions per pacificar els entorns escolars.

La Revolta Escolar s’ha fet el divendres 4 de febrer davant de l’Ajuntament

Les AFA de les escoles Joan Maragall, Collserola, Gerbert d’Orlhac, L’Olivera, Ciutat d’Alba, Ferran i Clua, la Floresta i Pi del Xandri han signat el ‘Manifest Revolta Escolar de Sant Cugat’ en què també es demana que aquestes actuacions es facin en consonància amb la nova zonificació escolar i abans que acabi el curs escolar d’enguany.

Publicitat

La Revolta Escoltar ha comptat amb la participació d’entitats santcugatenques com Assemblea pel Clima, Bicicleta Club de Catalunya, Massa Crítica BiciStCugat, Bikevidrera i Fridays For Future Sant Cugat, entre d’altres. La manifestació ha acabat amb jocs pels més menuts davant de l’Ajuntament.

Publicitat

.