TV Sant Cugat tornarà a oferir la Festa Major en vídeos 36026/06/2019 – REDACCIÓ /

TV Sant Cugat enregistrarà els principals actes de la Festa Major 2019 amb càmeres 360 graus. Ho tornarà a fer després de l’èxit del 2017, any en què per primera vegada els santcugatencs van poder gaudir de vídeos 360.

videos360-FestaMajor
Fotografia d’arxiu de l’Ajuntament

Si vols viure la Festa Major com si fossis al lloc dels fets, aquest any ho podràs tornar a fer gràcies als vídeos panoràmics que penjarem al nostre canal de Youtube.

Per segon any, Ricoh ha sigut el nostre partner tecnològic i ens facilitarà càmeres d’alta resolució 4K amb capacitat per filmar una escena en 360 graus.

cameres360-RicohEls vídeos 360 estan filmats amb càmeres panoràmiques 360 graus que es poden veure des de l’ordinador o el telèfon mòbil. Des de l’smartphone, l’efecte és encara més espectacular, ja que mentre movem el mòvil al nostre voltant anem descobrint els diferents planos de l’escena.

Publicitat


Ricoh i TV Sant Cugat tornarem a ser pioneres en oferir vídeos en 360 graus en un esdeveniment local com la Festa Major. Gràcies a les càmeres 360 de Ricoh, oferirem vídeos de la Festa Major en 360 i una experiència immersiva única.

A banda de la qualitat d’imatge, les càmeres 360 de Ricoh ofereixen un àudio excepcional, ja que incorporen un micròfon de quatre canals que suporta la grabació d’àudio espacial de 360 graus.

Ja fa anys que les principals plataformes de vídeo, Vimeo i Youtube, aposten pels vídeos immersius de 360 graus i ofereixen als autors la possibilitat de pujar les seves creacions en aquest format.

No et perdis els nostres vídeos immersius de la Festa Major!

Deixa un comentari