TV Sant Cugat estrena “La masia de Can Bell”, un documental per recordar el Sant Cugat rural

06/09/2019 – REDACCIÓ / 

Les càmeres de TV Sant Cugat han acompanyat durant un any a la família Bell amb l’objectiu de mostrar com aquests santcugatencs mantenen viu un indret únic (Can Bell) en un Sant Cugat cada cop més cosmopolita.

Publicitat

“La masia de Can Bell” és un reportatge de 30 minuts dirigit per Lluís Fàbregas on s’explica el passat i el present de la masia, on encara es treballa la terra, com per exemple la vinya.

També aborda els problemes que tenen els seus propietaris per conservar la masia, que data de 1553 i que apareix citada com a “Bel del Mas Sanctus”.

Durant la seva història la família ha cultivat diversos productes: blat, civada, hortalisses o ordi. Però, va destacar, sobretot, en l’àmbit i la producció de la vinya.

Publicitat

Han col·laborat en la realització d’aquest documental Jaume Bell i Luci Casanova i els seus fills Ferran Bell, Clàudia Bell i Pau Bell.

Agraïm també la participació de Júlia Bolao, que ha posat la veu a la narració del documental.

Podeu veure aquest documental en aquest vídeo.

1 comentari a “TV Sant Cugat estrena “La masia de Can Bell”, un documental per recordar el Sant Cugat rural”

  1. Els meus tiets van tenir llogada durant uns cuants anys la casa del darrera ( la que es veu en el reportatje) erant els anys 60 i 70 i els meus pares i jo hi anavam els caps de setmana i al estiu. Tenía un amig que era de la meva edad que es deia Jaumet. Vaig ser molt feliç en aquest lloc

    Respon

Feu un comentari