Torna el mercadet del dijous amb restriccions

19/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat va anunciar el dimecres 11 de març que suspenia el mercadet del dijous al voltant del Monestir per complir les mesures anunciades per Quim Torra de prohibir els actes i aglomeracions de més de 1.000 participants. Ahir, però, la Tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, va anunciar que es reprenia el mercadet del dijous, però amb restriccions.

Segons va informar Elena Vila a les xarxes socials, el mercadet s’adapta a les mesures de l’estat d’alarma i permetrà obrir a les parades que venen aliments bàsics, respectant les mesures de seguretat per prevenir contagis per la covid-19 (coronavirus). D’aquesta manera, els marxants han de portar mascareta, guants i utilitzar gel hidroalcohòlic. A més, les poques parades que han obert aquest dijous estan situades a la plaça de Sant Pere.

Publicitat

A banda del mercat setmanal del dijous del centre de Sant Cugat, la Tinenta d’alcaldia també va anunciar que es reprèn l’activitat del mercadet de Valldoreix (dissabtes) i de La Floresta (diumenges) amb les parades d’alimentació i amb les mateixes mesures de seguretat que a Sant Cugat.

mercat-dijous-santcugat
Fotografia d’arxiu del mercadet del dijous a Sant Cugat

Va anunciar, a més, que el mercat de pagès sdonarà servei cada dissabte (i no cada 15 dies com fins ara) i va enviar un missatge de tranquil·litat als santcugatencs i va recordar que els comerços d’alimentació funcionen amb normalitat, de la mateixa manera que els diferents mercats municipals.

Finalment, l’Ajuntament ha decidit ajustar els horaris dels mercats municipals perquè pràcticament la totalitat de la demanda es concentrava al matí i per aquest motiu alguns mercats no obriran a la tarda i d’altres  avançaran l’horari de tancament. Aquests són els nous horaris dels mercats municipals.

Mercat de Torre Blanca: de dilluns a dissabte de 8:00 a 14:00 hores. Divendres també a la tarda (de 8:00 a 19:00 horari continuat)

Mercat de Mira-sol: de dilluns a divendres de 9:00 fins a les 19:00 hores. Dissabte 9.00 a 15.00 hores.

Mercat Vell (plaça Sant Pere): de dilluns a dissabte de les 8:00 a 15:00 hores. Aquests dies solament funcionen les parades d’alimentació (la part de restauració està inactiva).

Mercat de Volpelleres: de dimarts a divendres de 9:00 fins a les 19:00 hores. Dissabte de 9.00 a 15.00 hores.

1 comentari a “Torna el mercadet del dijous amb restriccions”

  1. Quina irresponsabilitat.
    Amb el que ha costat concienciar a la població de quedar-se a casa…ara passeillo al mercadet. Costa creure. A França ja els han prohibit. L’ Ajuntament no segueix les notícies?!! Aquesta és la pitjor setmana!!!

    Respon

Feu un comentari