Torna el Concurs de Pessebres amb dos nous pessebres: al Claustre del Monestir i a can Quitèria

(26/11/2021 – Redacció/)  

L’Ateneu i l’Agrupació Pessebrista Sant Cugat han donat a conèixer alguna de les novetats del Concurs de Pessebres 2021. Totes aquelles persones que vulguin participar es poden inscriure a partir de l’1 de desembre a la web de l’Ateneu i aquestes estaran obertes fins al dia 23 de desembre.

concurs-pessebres-santcugat
Edició 2019 del concurs de Pessebres

El Concurs de Pessebres està obert a tots els ciutadans de la ciutat i s’hi poden presentar tot tipus de pessebres, classificats en quatre categories: popular, artístic, innovador i de col·lectiu. Es tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material, estil, tècnica i mides. El jurat també valorarà el millor pessebre presentat per infants de Sant Cugat amb un premi especial.

En aquesta edició es manté el format fotogràfic i/o audiovisual perquè el jurat pugui visionar i valorar les propostes de les persones participants sense haver d’entrar a les seves cases. L’entrega de premis serà el 28 de desembre a les 19h a l’Ateneu Santcugatenc.

Enguany es recupera les rutes musicals pels pessebres en finestres del centre de Sant Cugat després que les restriccions per la pandèmia de COVID-19 la limitessin l’any passat a només publicar el mapa digitalment. Aquesta activitat es farà els dies 23 i 28 de desembre sortint a les 18h de la Plaça Barcelona.

També hi haurà nous pessebres al Claustre del Monestir i a can Quitèria. Enguany l’Agrupació presentarà un gran pessebre que s’ha construït amb la col·laboració dels infants de l’Escola Santa Isabel. Aquest combinarà elements tradicionals i naturals com la molsa, el suro, soques d’olivera amb figures de fusta realitzades pels membres de l’Agrupació i pintades pels nens i nenes.

Publicitat