Torna aquest cap de setmana el Torneig Vicente Ferrer del “SantCu”

02/03/2019 – REDACCIÓ /

Com cada principis de març, el Sant Cugat FC organitza un torneig solidari amb l’objectiu de recaptar fons per al Campus Sant Cugat-Índia. Es tracta del Torneig Fundación Vicente Ferrer, una jornada futbolística en què per la ZEM Jaume Tubau desfilen els millors clubs de futbol base català: Barça, Espanyol, Girona, els Nàstic de Manresa i Tarragona, etc.

Torneig_Vicente_Ferrer-santcugat
Imatge cedida pel Sant Cugat F.C.

La novetat d’enguany és que, davant la gran quantitat de clubs que hi participen, el torneig s’ha dividit en dos dies. Així doncs ahi divendres, dia 1 de març, es va jugar la fase prèvia, mentre que aquest dissabte 2 al matí té lloc la fase classificatòria (al Tubau però també a la ZEM de la Guinardera) i a la tarda, la fase final.

Publicitat

L’objectiu d’aquests dos dies serà recaptar el màxim de fons possibles per ajudar-nos a apuntar el Campus Sant Cugat-Índia, que s’ha convertit en una aposta de ciutat que implica diversos clubs esportius.

Segons manifesta el Sant Cugat F.C. a la seva web, “és tot un honor per nosaltres que la Fundación Vicente Ferrer, que des de fa temps duu a terme una enorme tasca al país asiàtic, hi col·labori”.

Publicitat

Feu un comentari