Televisió Sant Cugat us oferirà tots els actes litúrgics de la Setmana Santa en directe

04/04/2020 – REDACCIÓ /

La Parròquia de Sant Pere d’Octavià continuarà celebrant totes les misses i cerimònies de Setmana Santa, tot i haver-ho de fer a porta tancada. Totes les podreu veure en directe al nostre canal de televisió i també a través del canal de Youtube del Monestir de Sant Cugat.

Si fins ara us estem oferint cada dia la missa de les 9.00 del matí en directe, a partir d’aquest diumenge 5 d’abril, diumenge de rams, us oferirem tots els actes litúrgics que comencen amb la Benedicció de Rams de les dotze del migdia que marca l’inici de la Setmana Santa. Està prevista que la Benedicció la realitzi Mossèn Emili Marlés des del mateix campanar del Monestir. La Parròquia proposa a tots els santcugatencs que surtin al balcó amb el seu ramet d’herbes cassolà o, fins i tot, amb una palma de paper, fabricada a casa. A continuació se celebrarà la Santa Missa a càrrec del mateix rector, Mn Emili Marlés, i el Vicari, Mn Carles Cahuana, amb el suport del seminarista Àlex Serra. Des d’una de les capelles laterals del mateix edifici del Monestir.

Publicitat

Dijous Sant, 9 d’abril, els actes continuaran amb els Laudes, a les 9 del matí, la Missa Cena del Senyor a les 20.00h i la Vetlla de Pregària a les 20.45h

Divendres Sant, 10 d’abril, començarem el dia a les 9,00h amb el Via Crucis i a les 17.00 de la tarda us oferirem l’Ofici de Divendres Sant.

Dissabte 11 d’abril, us oferirem en directe els Laudes de les 9.00h del matí i la Vetlla Pasqual de les 21.00h de la nit.

Publicitat

Tancarem els actes de la Setmana Santa amb les misses de matí i vespre de diumenge 12 d’abril i Dilluns de Pasqua.

La realització de tots aquests actes va a càrrec de la mateixa Parròquia de Sant Pere d’Octavià, que ha comptat amb la col·laboració dels equips tècnics de Televisió Sant Cugat per a fer possible que tots aquests actes arribin a les llars de tots els santcugatencs que vulguin celebrar un any més la Setmana Santa.

Feu un comentari