Televisió Sant Cugat us oferirà en directe la sortida de la Marxa Infantil aquest diumenge a les 9.00h del matí

15/10/2021 – Redacció

Televisió Sant Cugat us oferirà aquest any en directe a les 9h del matí la sortida de la 62a Marxa Infantil de la Regularitat organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. Enguany, i com a mesura per la Covid-19, tan sols podran accedir al recinte un acompanyant per parella. D’aquesta manera la nostra cadena vol oferir a tota la ciutadania la sortida d’aquest esdeveniment tradicional de la ciutat.

Enguany, i per poder mantenir la distància de seguretat, el nombre màxim de parelles serà de 800, i no 1.000 com altres edicions. Per tant 1.600 infants d’entre 7 a 12 anys podran participar en aquesta marxa tradicional santcugatenca. Els nens i nenes hauran de dur la mascareta a l’inici i al final però durant el recorregut podran anar sense. 

Publicitat

Un total de 140 voluntaris juntament amb Protecció Civil i Policia Local seran els encarregats de controlar i vetllar perquè la marxa funcioni correctament. El recorregut serà de 10,5 quilòmetres i comptarà amb dues parades per descansar. 

I per aquesta edició tampoc podien faltar el cartell i la samarreta. El primer ha estat creat per Sara Martínez Ramos, de l’Escola Pins del Vallès mentre que el dibuix de la samarreta ha estat obra de Matías Passola, de l’Escola la Farga. 

Publicitat.