Site icon TV SantCugat.cat

Televisió Sant Cugat ofereix una programació especial per les eleccions municipals

programacio-especial-eleccions-municipals

14/05/2019 – REDACCIÓ /

La cadena aposta per donar veu a totes les formacions i ofereix els dos únics debats televisats. A més la nit del 26 de maig realitzarà un programa especial amb el recompte de vots en directe. Els espectadors podran participar a través del hashtag #26Msantcugat.

Publicitat

Televisió Sant Cugat, juntament amb la revista Sant Cugat Magazine, oferirà una programació especial per aquestes eleccions municipals i europees del 26 de maig amb l’objectiu de donar veu a totes les formacions que es presenten aquests comicis. A més inclourà els dos únics debats municipals que es podran veure per televisió i en directe: el divendres 17 de maig a les 12h amb els candidats dels partits amb representació al ple i el dimecres 22 de maig a les 11h en directe amb els candidats dels partits que no tenen representació. A més els espectadors podran participar en directe a través del hashtag #26Msantcugat.

A la vegada la cadena organitza entrevistes individuals amb tots els alcaldables i la nit del 26 de maig s’emetrà un programa especial i en directe per conèixer els resultats de les eleccions a Sant Cugat.

Televisió Sant Cugat ha emès la sèrie de programes “Un dia amb els alcaldables” on un equip de televisió ha passat un dia sencer amb cadascun dels candidats dels partits amb representació al plenari amb l’objectiu de conèixer el seu dia a dia i el seu vessant més personal i familiar.

Publicitat

Exit mobile version