Televisió Sant Cugat, líders locals a Youtube amb 19.000 subscriptors

(15/08/2022 – Redacció)  

El canal de Youtube de TV Sant Cugat ha superat aquesta temporada els 19.000 subscriptors. Una xifra que ens situa líders en contingut local de la popular plataforma de streaming i que està molt per sobre de la resta de mitjans de la ciutat.

Publicitat

Concretament, Televisió Sant Cugat multiplica per 14 els subscriptors del segon canal de comunicació santcugatenc amb presència a youtube i està molt per sobre del 2.500 que acumula el canal del Monestir, un dels canals locals amb més èxit a la xarxa.

A més a més, a nivell de Catalunya, Televisió Sant Cugat és la tercera televisió local en nombre de seguidors a youtube, només per darrera de Betevé i la televisió pública del Camp de Taragona.

Publicitat

Els vídeos de TV Sant Cugat a Youtube ja acumulen més de 4 milions de visualitzacions. Des de que varem començar a publicar els nostres continguts a al xarxa ja fa més de 13 anys, hem publicat més de 8.000 videos. Disponibles a la carta sense restriccions i en alta definició.

Amb aquestes xifres de subscriptors podriem afirmar que dos de cada deu santcugatencs està subscrit al nostre canal. Si encara no ho esteu, només heu de fer clic a la campaneta i rebreu notificacions amb totes les nostres novetats.

 

Feu un comentari