Tarda de futbol sala en directe a Televisió Sant Cugat

(18/02/2022 – Redacció)   

Aquest dissabte a la tarda Televisió Sant Cugat dedicarà tota la seva programació de tarda al futbol sala. A dos quarts de cinc el Futbol Sala Sant Cugat juvenil s’enfronta al Montcada B al pavelló de la Guinardera. El de Sant Cugat són tercers i s’enfronten a un equip de mitja taula, amb el que no poden perdre si encara volen tenir opcions de playoff.

A continuació, a les sis de la tarda, també us oferirem en directe el partit de la Divisió Femenina entre el Futbol Sala Sant Cugat i l’Arenys de Munt. Un partit que serà molt interessant perquè els dos equips són segon i tercer i es juguen les primeres posicions de la taula. Les de Sant Cugat estan en ratxa i en aquesta temporada només han perdut un partit contra el líder de la seva categoria.

Publicitat

A les vuit serà el torn del sènior. El de Sant Cugat són novens amb 17 punts i s’enfronten al Ciutat de Mataró és el segon de la classificació.

Moment de la retransmissió d’un partit de futbol sala

Aquest dissabte 19 de febrer, a partir de dos quarts de cinc, els seguidors del Futbol Sala tenen una cita obligada amb Televisió Sant Cugat. Podeu també seguir els partits a través del canal YouTube de TV Sant Cugat.

Publicitat

Dissabte 19 de febrer
16.30h
Futbol Sala Sant Cugat vs Montcada B
Divisió Juvenil

18.00h
Futbol Sala Sant Cugat vs Arenys de Munt
Divisió Femenina

20.00h
Futbol Sala Sant Cugat vs Ciutat de Mataró
Divisió d’honor Sènior