Sorea llança el programa “Amb tu”, un salt qualitatiu en la millora de l’atenció al client

(26/12/2021 – Redacció/)  

Sorea, companyia gestora dels serveis del cicle integral de l’aigua i serveis mediambientals a Sant Cugat, ha llançat el programa “Amb tu”, que té com a objectiu facilitar totes les gestions dels usuaris i representa un salt qualitatiu en la millora de l’atenció al client.

La companyia posa especial atenció en les persones en situació de vulnerabilitat, per tal d’identificar les barreres digitals, de comprensió, d’accessibilitat o econòmiques que puguin tenir.

Publicitat

Atenció al client de Sorea

Aquest 2022 es posarà en marxa el servei de missatgeria a través de l’aplicació WhatsApp i el servei de trucada de vídeo. Aquestes són altres de les mesures que la companyia està implementant sense renunciar a una atenció amb la mateixa proximitat de sempre, sigui telefònica o presencial.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Fundació SERES, entitat sense ànim de lucre amb més de deu anys d’experiència en l’acompanyament de la transformació de les empreses i impulsant-ne el lideratge davant els reptes socials. Per a la seva implementació, s’està treballant amb entitats socials locals, com Creu Roja, per conèixer la seva visió, treballar conjuntament i oferir canals d’atenció preferent per a l’anticipació i la resolució de gestions de persones en situació de vulnerabilitat per tal d’identificar les barreres digitals, de comprensió,
d’accessibilitat o econòmiques que puguin tenir.

Derivat de l’estudi realitzat, a més de reforçar i consolidar algunes de les iniciatives que ja estaven en curs, s’estan engegant noves accions, com les següents:

Publicitat

• Per eliminar les barreres de comprensió, el 2022 es desplegaran nous idiomes per atendre els nostres clients, per tal de garantir la inclusió de persones migrants que no dominen l’idioma.

• Per superar les barreres lligades a la digitalització, a més de facilitar les gestions amb cita prèvia a oficines, per telèfon o videoconferència, s’està facilitant poder fer gestions en nom d’altres persones, així com facilitar l’enviament i la recepció de documentació en paper.

• Per evitar barreres lligades a discapacitats auditives, l’ús del canal de WhatsApp permet a les persones sordes tenir una atenció senzilla. A més, el 2022 s’augmentarà la disponibilitat del servei d’atenció per llenguatge de signes a oficines o per videotrucada.

Addicionalment, per a situacions de vulnerabilitat econòmica, l’objectiu és garantir que totes aquelles persones que poden requerir algun dels ajuts disponibles (opcions com “12 gotes” -pagament fraccionat amb la mateixa quantia cada mes-, ajornament i fraccionament de deute sense interessos, tarifes i fons socials) les coneixen i les poden sol·licitar de forma senzilla i àgil.

Per això, s’està treballant amb diferents entitats socials locals perquè puguin facilitar les gestions a persones amb qui treballin que puguin requerir aquests ajuts.