Serveis urbans i empreses contractades per l’Ajuntament desinfecten les residències de gent gran

03/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament continua amb el procés de desinfecció de les residències de gent gran. Els serveis urbans del consistori són els encarregats de realitzar aquest procés de desinfecció, tant al voltant del recinte com en l’interior. A la vegada l’empresa privada Anticimex ha començat aquesta setmana la desinfecció a l’interior de les residències i completarà la tasca el dilluns 6 d’abril.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, va confirmar en una entrevista a TV Sant Cugat que l’Ajuntament havia sol·licitat a la Delegació del Govern la intervenció de la Unitat Militar d’Emergències per tal de donar suport a la desinfecció de les residències de gent gran però la Generalitat ho havia denegat. A la vegada va explicar que hi ha “casos positius en quasi totes les residències de la ciutat“.

Publicitat

La conselleria de Treball i Afers Socials ha informat que des del 15 de març han mort per coronavirus a Catalunya almenys 511 persones que vivien en residències de gent gran. A més, segons les dades facilitades per les residències al departament, en total hi ha 1.221 usuaris que tenen diagnòstic de coronavirus. De les 1.073 residències que hi ha a Catalunya, la meitat, 535, ja tenen algun diagnosticat o persones amb símptomes de covid-19.

Publicitat

Feu un comentari