S’entreguen els premis de la primera edició del concurs “Pugem a l’escenari”20/02/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres es van lliurar els premis de la primera edició del concurs “Pugem a l’escenari” per a músics de fins a 16 anys. Un concurs que ha impulsat Pleniluni Musical i que en la primera edició ha comptat amb els següents membres del jurat: Guille Milkyway de La Casa Azul; Joan-Pau Chaves dels Pets i Mònica Maranillo, participant de La Voz Kids 2017.

concurs-pugem-escenari
Les guanyadores del primer concurs Pugem a l’escenari

Durant l’acte els assistents van poder veure i escoltar un tastet de les actuacions dels participants i les valoracions del jurat. Després de les audicions es van lliurar els diplomes de participació i el primer premi “Pugem a l’escenari”. Les afortunades van ser les germanes Mireia i Clàudia González.

Els membres del jurat presents a l’acte de divendres, Mònica Maranillo i Joan-Pau Chavez, han valorat la primera edició dels premis com un gran encert.

El Martí Marín, Director de l’Aula de So, ha destacat els tres pilars de la primera edició del concurs “Pugem a l’escenari”.

Publicitat


concurs-pugem-escenari
Mònica Maranillo i Joan-Pau Chavez, membres del jurat

Els músics que van participar en el concurs van tenir l’oportunitat de compartir escenari amb professionals al cicle de concerts de Joventuts Musicals de Sant Cugat, que tenen lloc els diumenges a la tarda.

El concurs Pugem a l’escenari segueix obert a tots aquells músics menors de 16 anys que vulguin participar en les següents edicions.

Deixa un comentari