S’aturen els talls de cap de setmana a la rotonda de l’hipòdrom

25/02/2019 – REDACCIÓ /

Aquest cap de setmana l‘ajuntament ha aturat els talls parcials de circulació que s’havien iniciat durant les últimes setmanes a la rotonda de l’hipòdrom. La mesura volia acostumar als conductors als canvis de la mobilitat en la zona introduïts amb les obres. Amb tot, dissabte al migdia el trànsit va ser dens.

Trànsit dens aquest dissabte al migdia.

Durant els dos primers caps de setmana de talls parcials, es van produir retencions i caos circulatori a la zona. Uns fets que van provocar moltes protestes dels conductors a les xarxes socials.

Publicitat

Sense rebel·lar el motiu de la decisió, l’ajuntament va aturar els talls aquest cap de setmana. La circulació en hora punta va ser densa, però sense aturades.

Els talls parcials que es van viure durant el mes de febrer són una prova impulsada pel consistori per acostumar als ciutadans als canvis de circulació quan finalitzin les obres.

Les obres serviran per construir el carril bici que travessarà la rotonda de l’hipòdrom i que hauria de millorar el pas dels vianants i de les bicicletes a la zona.

Publicitat

A hores d’ara encara no tenim constància de quan tornaran a iniciar-se els talls parcials a la rotonda de l’hipòdrom.

Feu un comentari