SantCugatCreix coordinarà el projecte europeu SportBoard

(08/03/2022 – Redacció)  

L’associació de clubs esportius SantCugatCreix desenvoluparà dos projectes de cooperació esportiva a nivell europeu en els propers anys. L’associació santcugatenca, formada per 5 entitats esportives de la ciutat, ha presentat els dos projectes que els ha concedit la Unió Europea a través del programa per a l’educació, la joventut, la formació i l’esport. Concretament es tracta dels programes SportBoard i Sònar. El primer busca mecanismes innovadors de seguiment i gestió del comportament de les esportistes en la pràctica dels seus esports. Es tracta d’un programa coordinat directament per l’Associació, una fita històrica SantCugatCreix perquè és la primera vegada que coordina un projecte europeu.

Publicitat

El projecte SONAR ha estat desenvolupat pel Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic i té com a objectiu fer més segura i saludable les pràctiques esportives en edats infantils i juvenils.

SantCugat creix arriba aquest any al seu 8è aniversari i està integrada pel Patí Hoquei Sant Cugat, el CVSC, el Club Rugbi SC, el Junior FC i el Club Handbol SC.

Publicitat