Sant Cugat té 23 casos nous de coronavirus i suma un total de 304

07/04/2020 – REDACCIÓ /

Sant Cugat té 304 casos positius de coronavirus, 23 més que divendres 3 d’abril segons dades de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a barris, 109 casos, 9 més que divendres, es concentren a l’àrea del centre, que inclou, principalment, els barris del Centre-Estació, Nucli Antic, barri del Monestir i Coll Favà. A l’àrea que inclou Valldoreix, la Floresta i Les Planes hi ha 116 positius, 12 més que divendres. Pel que fa a l’àrea de Volpelleres, Can Mates i Mira-sol, el nombre se situa en 79, 2 casos més que divendres.

Publicitat

prova-Coronavirus-roche

El govern català també informa de la incidència i aquesta ha augmentat a la ciutat. El coronavirus afecta 36,8 habitants cada 10.000 a la zona del centre, a Valldoreix, la Floresta i les Planes és de 36,4 cada 10.000 mentre que l’àrea de Volpelleres, Can Mates i Mira-sol és de 36,2 cada 10.000 habitants.

Les tres àrees bàsiques de salut (ABS) de Sant Cugat

La Generalitat de Catalunya ha publicat un mapa interactiu amb la incidència de casos positius per coronavirus a cada àrea bàsica de salut. Gràcies a aquest aplicatiu, podem veure quina és l’afectació que té aquest virus a Sant Cugat.

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) és l’organisme responsable d’aquest mapa interactiu.

Publicitat


Feu un comentari