Sant Cugat té 2.484 persones a l’atur, 122 menys que fa 1 mes

04/11/2021 – Redacció

Un total de 2.484 santcugatencs es troben a l’atur segons les dades d’octubre de l’Observatori del Vallès Occidental. Aquesta xifra representa una reducció de 122 persones respecte al mes de setembre i 903 menys que fa un any.  

Pel que fa a la comarca, el mes d’octubre finalitza amb 48.262 persones aturades al Vallès Occidental. Respecte del setembre, l’atur disminueix un 1,2%, el que representa 602 persones desocupades menys. Enguany, el descens de l’atur ha estat similar al de l’octubre passat, tot i que és un mes on acostuma a augmentar el nombre de persones desocupades. La taxa d’atur registral provisional de la comarca se situa en el 10,83%.

Publicitat
atur-santcugat
Atenció a Sant Cugat Feina

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’atur es redueix en divuit municipis de la comarca, augmenta en quatre i es manté en un. Entre els municipis amb més persones desocupades, el descens ha estat més intens a Sant Cugat, Sant Quirze del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Castellar del Vallès.

Pel que fa a Catalunya, l’atur disminueix en 510 persones (-0,1%) i se situa en 377.960 persones a finals d’octubre. Respecte de l’any anterior, el saldo és de 106.599 persones desocupades registrades menys, el que suposa un descens relatiu del 22%.

S’ha de tenir en compte que aquestes dades no inclouen les persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació en no ser considerades dins la classificació d’atur registrat.