Site icon TV SantCugat.cat

Sant Cugat suma 171 aturats el mes de març

02/04/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dijous el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha difós les dades d’atur del Vallès Occidental corresponents al mes de març. Unes dades que mostren un augment generalitzat de l’atur a tota la comarca. Sant Cugat no és una excepció i ha sumat 171 aturats respecte al mes anterior.

Atenció a Sant Cugat Feina

Aquest augment de l’atur situa el nombre de desocupats a la nostra ciutat en 2.808 persones. Una xifra superior que altres ciutats veïnes com Cerdanyola del Vallès, que té 2.772 aturats, amb 133 persones desocupades més que el mes de febrer.

Publicitat

El Vallès Occidental ha tancat el mes de març amb 52.680 persones aturades. L’atur ha augmentat un 5,2% respecte al mes de febrer (2.619 persones aturades més). L’increment intermensual de l’atur és el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal.

A Catalunya, l’atur registrat ha augmentat en 21.833 persones, un 5,5% més respecte al febrer, i s’ha situat en 417.047 persones.

Aquestes dades no inclouen les persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació perquè no són considerades dins la classificació d’atur registrat, segons l’Ordre ministerial de l’11 de març de 1985, per la que s’estableixen criteris estadístics per a la mesura de l’atur registrat.

Publicitat

Exit mobile version