Sant Cugat serà per primera vegada seu d’una competició internacional d’hoquei patins

26/06/2019 – REDACCIÓ /

Sant Cugat acollirà per primera vegada en la seva història una competició internacional d’hoquei patins. Es tracta del Campionat Intercontinental, una de les proves d’aquesta disciplina que es disputen dins dels World Roller Games 2019.

SantCugat-World-Rollers-Games

Publicitat

Foto de l’organització dels World Roller Games de l’acte de presentació a l’ajuntament

La competició tindrà lloc al PAV 2 de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Rambla del Celler del 7 al 13 de juliol. La localitat catalana acollirà aquesta cita com una de les subseus dels WRG2019, que es disputaran a Barcelona a partir del 4 de juliol.

En total, seran 13 els països que juguin a Sant Cugat. Les seleccions sènior que participaran en el Campionat Intercontinental són:

Categoria Masculina: Alemanya, Brasil, Andorra, Gran Bretanya, Suïssa, Austràlia, Moçambic i Egipte.
Categoria femenina: Colòmbia, Estats Units, Índia, Egipte, Japó, Gran Bretanya i R.P. La Xina.

Publicitat

El dia 6 de juliol hi haurà sessions d’entrenament de les seleccions i els partits es jugaran del 7 al 13 de juliol. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc a les 23:30 hores del dissabte 13 de juliol.

L’accés al pavelló, que en l’últim mes ha rebut un conjunt d’actuacions de millora, serà gratuït per veure la competició. L’aforament serà limitat.

L’acte oficial de presentació de Sant Cugat com a subseu dels World Roller Games 2019 va tenir lloc ahir a l’ajuntament i hi van prendre part Gemma Aristoy, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat; Santi Siquier, responsable d’Acció Territorial de l’Esport de la Secretaria General de l’Esport i Activitat Física de la Generalitat de Catalunya; Carmelo Paniagua, president del Comitè Organitzador dels WRG i de la RFEP; Ramon Basiana, president del Comitè Executiu dels WRG i de la FCP; Maria Moltó, directora d’Esports dels WRG; i Carles Gallén, responsable de premsa d’Hoquei Patins de WRG.

Feu un comentari