Sant Cugat retrà homenatge a les persones afectades pel coronavirus

10/07/2020 – REDACCIÓ /

Sant Cugat retrà, el pròxim 22 de juliol, un homenatge a totes aquelles persones que han estat víctimes de la Covid-19 o que han patit els efectes de la pandèmia en primera persona.

L’homenatge, organitzat per l’Ajuntament, tindrà lloc a partir de les 20:30 h als Jardins del Paga-li Joan, a tocar del Monestir de Sant Cugat. Conduït per la periodista Mònica Huguet, inclourà parlaments institucionals, la projecció de diversos vídeos amb testimonis, lectures de poemes amb Gisela Figueras i Jordi Lara, i les actuacions de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i el grup vocal Decibelles.

Publicitat

L’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, ha declarat que “la pandèmia de la COVID-19 ens ha deixat sense moltes persones que han perdut la vida en les darreres setmanes, sigui pel virus o altres causes. Per l’excepcionalitat del moment, no han tingut el comiat que es mereixen i que haurien volgut les seves famílies i amistats. Amb aquest acte, els volem retre homenatge i donar-los un sentit adéu, reivindicant també que, malgrat tot, la vida continua obrint-se pas i que sempre les portarem al nostre cor”

Per raons de prevenció i seguretat l’acte serà amb aforament limitat i l’ús de mascareta serà obligatori per accedir-hi. Les invitacions per participar en l’acte de manera presencial es podran sol·licitar a través de santcugat.cat/semprealnostrecor.

L’acte, obert a tota la ciutadania, també es podrà seguir en directe per Televisió Sant Cugat i el canal Youtube tvsantcugat.

Publicitat

Feu un comentari