Site icon TV SantCugat.cat

Sant Cugat reivindica a les xarxes els drets laborals per l’1 de maig confinat

30/04/2020 – REDACCIÓ /

L’1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors, arriba marcat per les mesures de confinament imposades per l’estat d’alarma arran de la pandèmia de COVID-19. Una de les conseqüències més visibles serà que no hi haurà la manifestació reivindicativa dels drets laborals pels carrers de Sant Cugat. No obstant això, tot i el confinament, els santcugatencs estan reivindicant aquests dies els drets dels treballadors a través d’internet.

Fotografia difosa a les xarxes per Arran Sant Cugat

L’organització juvenil Arran Sant Cugat ha volgut fer un homenatge a les seves xarxes socials als treballadors dels supermercats i comerços de productes de primera necessitat i a les treballadores de la llar i cuidadores.

Publicitat

Sant Cugat en Comú ha difós una sessió que es va fer aquest dimecres sobre reptes i perills als quals s’enfronta el món del treball dins el cicle “Debat des dels balcons” que està impulsant a la xarxa la formació política Catalunya en Comú.

Manifestació virtual de l’1 de maig

Per al dia 1 de maig, els dos principals sindicats del país, UGT i CCOO, han convocat una manifestació virtual a les 13:30. Per participar en aquesta manifestació virtual, cal fer-se una foto i publicar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #YoSoyPrimeroDeMayo o #JoSocPrimerDeMaig.

Publicitat

A les 18:00 de la tarda hi haurà un concert solidari virtual als webs d’UGT i CCOO www.ugt.eswww.ccoo.cat

A més, els sindicats també han inclòs en el programa d’actes virtual de l’1 de maig l’aplaudiment de les vuit del vespre als treballadors sanitàries i de serveis essencials.

Exit mobile version