“Sant Cugat Parada i Fonda” celebra els seus 100 programes amb In Extremis Film08/03/2019 – REDACCIÓ /

Els nostres presentadors Francesc Carol i Laura Pou es van convertir en actors d’acció durant unes hores de la mà de l’empresa vallesana In Extremis Film Services per celebrar amb aquest curtmetratge els 100 programes del programa de tertúlies “Sant Cugat Parada i Fonda”.

SantCugat-Parada-i-Fonda-100-programes-in-extremis-film
Laura Pou i Francesc Carol, durant el rodatge

El santcugatenc Sergi Subirà, coordinador d’especialistes, coreògraf, entrenador, tècnic i especialista li va treure el màxim profit als dots interpretatius dels nostres presentadors. Està acostumat a fer-ho perquè a In Extremis Film Services a més de ser experts en efectes especials i dobles de cinema, també són una de les poques escoles d’especialistes de cinema de tot l’estat.

In Extremis Film Services ha guanyat aquest any un Goya i un Gaudí als millors efectes visuals pel seu treball a “Superlópez” i s’ha de destacar que també estava nominada per la seva feina en altres films com “La Sombra de la Ley” i “Durante la tormenta”. Un exemple de la bona feina que està realitzant aquesta empresa que amb gairebé vuit anys al sector dels efectes especials ja acumula quatre premis Gaudí i dos Goyas.

Pots veure l’especial 100 programes de “Sant Cugat Parada i Fonda” de TV Sant Cugat en el següent vídeo.

Deixa un comentari